VNG International Events

VNG International Events

Millennium Gemeente Kick-off 24-11-2011

61532e4629
Jong geleerd, Jong gedaan!

Voor en door wereldburgers

Kick-Off van de nieuwe Millennium Gemeente campagne

Op donderdag 24 november zal de Kick-Off van de nieuwe Millennium Gemeente campagne: voor en door wereldburgers plaatsvinden in Eindhoven. Op een unieke locatie zullen de nieuwe activiteiten en diensten op een inspirerende en interactieve manier worden gepresenteerd.

De ervaringen van de afgelopen vier jaar hebben ons geïnspireerd om een sterke campagne met een nieuw elan te ontwikkelen. De campagne is op een aantal punten beduidend anders dan voorheen. Jongeren zullen de aanjagers worden in deze campagne, via oude en nieuwe media zullen zij de dialoog aangaan met burgers, debatten op scholen organiseren en verslag doen op festivals. De aansturing van de campagne zal dan ook verschuiven van het gemeentelijk apparaat naar samenwerkingsverbanden tussen burgers, jongeren en gemeenten, de zogenaamde ‘Teams 2015’. Gemeenten kunnen intekenen voor pakketten van activiteiten en diensten die vorm geven aan deze moderne en betrokken campagne. Deze pakketten zullen aangeboden worden op basis van co-financiering.

De Kick-Off zal de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de nieuwe campagne in het algemeen en de nieuw ontwikkelde pakketten in het bijzonder. Naast een aantal interessante sprekers en leuke activiteiten zullen er try-outs gegeven worden waarin de deelnemers zelf aan de slag kunnen met de nieuwe diensten en activiteiten.

Datum en locatie

De Kick-Off vindt plaats op donderdag 24 november 2011 van 10.00u-17.30u in het Klokgebouw in Eindhoven, tijdens het STRP festival.

Voor wie

De conferentie is voor gemeentebestuurders en -ambtenaren en ook organisaties, stichtingen en Millennium Gemeente werkgroepen die betrokken zijn bij (jongeren en de) millenniumdoelen.

Kosten

Deelnemersbijdrage is €50. Ook toegang tot het STRP festival tijdens de lunch is inbegrepen in de deelnemersbijdrage.

Lees hier de voorwaarden voor inschrijving en betaling deelnemersbijdrage.

Volg de Millennium Gemeente Campagne www.millenniumgemeente.nl en op RTEmagicC_twitter_logo.jpg

Copyright © 2009-2015