VNG International Events

VNG International Events

Nieuwjaarsreceptie VNG International

Ook in 2017 staat de traditionele nieuwjaarsreceptie van VNG International, de Organisatie voor Internationale Samenwerking van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) weer op de agenda.

Sterker dan ooit worden we als gemeenten geconfronteerd met internationale vraagstukken. Migratie en radicalisering vragen onze dagelijkse aandacht. Klimaatdoelstellingen kunnen onvoldoende worden behaald als we op lokaal niveau geen maatregelen nemen. Internationale samenwerking in netwerken met andere gemeenten is steeds belangrijker voor economische ontwikkeling en verbreding van kennis. Daarnaast wordt vaker een beroep op gemeenten en de VNG gedaan om kennis en ervaring aan te wenden voor capaciteitsontwikkeling van lokaal bestuur in andere landen en voor de bevordering van stabiliteit in fragiele staten.

Meer informatie over sprekers zal binnenkort op deze website gepubliceerd worden.

De nieuwjaarsreceptie van VNG International is een goede plek om mensen te spreken die vanuit of met gemeenten werkzaam zijn op bovenstaande vraagstukken. Soms is het een inspirerende ontmoeting met oude bekenden. Soms ontmoeten nieuwe mensen elkaar en worden er slimme plannen gesmeed.

Waar
Het Huis van de Nederlandse Gemeenten, Nassaulaan 12 te Den Haag

Wanneer
Vrijdag 20 januari 2017, ontvangst vanaf 16.30u – eind receptie om 18.00u

Copyright © 2009-2015