VNG International Events

VNG International Events

Raadsleden evenement

Locatie RTEmagicC_youmeet_buiten.jpg

Youmeet in Utrecht.

Youmeet bevindt zich in Creative Valley, een kantooromgeving voor het nieuwe werken, centraal gelegen in Papendorp, Utrecht.

Youmeet (2e etage Creative Valley)
Orteliuslaan 11 (naast nr 850)
3528 BA  Utrecht
030 767 05 67

Met de auto:
Parkeren kan op P+R Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht), dit is op 7 minuten loopafstand van ons pand. U ontvangt een uitrijkaart bij registratie.

Als u op het P+R terrein staat met uw rug naar de witte brug, ziet u het Creative Valley gebouw rechts voor u. U steekt de Mercatorlaan over en loopt langs het grote gebouw (VvAA) en steekt de busbaan én de Orteliuslaan over en gaat rechts.

Voor het adres van Creative Valley kunt u het volgende adres invoeren op uw navigatiesysteem: Orteliuslaan 850 (het gebouw naast ons) of Orteliuslaan 750 (het gebouw schuin tegenover ons). Lengte- en breedtegraden: Lon 05°04’35”O en Lat 52°04’19”N.

Klik hier voor de routebeschrijving

Met het openbaar vervoer:
Youmeet is vanaf Centraal Station Utrecht (busstation zuid) te bereiken met buslijn 24 (De Meern) en vanaf Jaarbeursplein met de lijnen 102, 103 en 107. Uitstappen bij halte Papendorp-Noord. Dit is schuin tegenover het Creative Valley gebouw (zie foto). Voor meer informatie raadpleeg 9292ov.nl.

Youmeet bevindt zich op de tweede etage van het Creative Valley gebouw. Bezoekers kunnen zich melden bij de gastvrouw via de intercom in het gangportaal en kunnen na binnenkomst doorlopen naar de tweede etage waar wij u met een kopje koffie verwelkomen.

Copyright © 2009-2015